Verkoper Worden

Verkoper Worden?
 1. Wilt u verkopen worden? 
 2. Wilt u geld verdienen voor uw organisatie?
 3. Ben je bereid om te werken?
 4. Ben je bereid om tijd te investeren?
 5. Weet je dat je hiermee onze wereld aan het verbeteren bent?
 6. Door mee te doen ben je hiermee automatische vogels, bijen en (fauna en flora) aan het helpen, vind je dat niet verrassend?  
 7. " Circa de helft van de Nederlandse bijensoorten is achteruitgegaan. Hiervan zijn er 34 geheel uit Nederland verdwenen" www.bestuivers.nl  Door bijvoorbeeld deze gifvrij producten te verkopen kan jij vanuit huis een bijdrage leveren om uitsterven te vooromen zonder te veel te moeten doen, vind u dat niet geweldig? 
 8. Wist jij dat het niet uit maakt welke politieke partij je steunt, ik ben van mening dat iedereen een betere wereld wil. Wil jij dat ook niet?
 9. Heeft jou vereniging een te kort aan geld? 
 10. We hebben het zo in elkaar gezet dat jij moet ongeveer 25% marge kunnen verdienen voor je organisatie, vind jij niet dat dat een mooi bedrag is? 
 11. We weten allemaal dat producten soms twee keer over de kop gaan voor dat ze in de winkel belanden. Wij willen eerlijk en open zijn en de percentages gewoon hier op de website benoemen voor iedereen te zien. We hoeven ons niet hiervoor te schamen en geheimzinnig te doen, bent u met mij hierover eens? Als jij op alle vragen "ja" hebt kunnen zeggen en dan op een eerlijke wijze, dan willen we graag met je praten en kennismaken.